Bünyan Anadolu Lisesi

WEB https://bunyananadolu.meb.k12.tr
Adres : Fatih Mah. TOKİ Küme Evleri. No78 38600 Bünyan/KAYSERİ
VİZYON : Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı;Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle Kayseri’de örnek bir okul olmak temel vizyonumuzdur. -Bünyan’ ın eğitim ve öğretimde en güçlü kurumu yapmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda,ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
BAŞARILAR : 2022 yılı mezun öğrencilerimizin yüzde 35,18 yüksek öğretim kurumuna yerleştirilmiştir.

Saatler : 08.20 15.30
Yabancı Dil : İNGİLİZCE-ALMANCA
Isınma : KALORİFER
Servis : KAYSERİ BÜNYAN ARASINDA VE BÜNYAN İÇİNDE SERVİS BULUNMAKTADIR.
Ulaşım : KAYSERİDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE OTOBÜSLERİYLE ULAŞILABİLİR.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP KAYSERİYE 40 KM UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri : 68
Taban-Tavan Puan Bilgileri : SINAVSIZ GİRİŞ